Изберете страница

Помните ли Нофатин – революционната програма за отслабване, включваща таблетки и хранителен режим, която изуми всички с поразителния си ефект? Вече месеци наред хиляди се доверяват на програмата за контрол на теглото, която Витаголд предлага. Нека припомним какви са ефектите от цялостната програма Нофатин:

  1. Намалява натрупването на мазнини в областта на талията и корема
  2. Води до намаляване от 1 до 3 размера на дрехите само в рамките на 30 дни
  3. Детоксикира черния дроб и червата и увеличава нивата на енергия
  4. Поддържа хормоналния баланс
  5. Подпомага имунитета и борбата на организма с инфекциите
  6. Балансира стойностите на кръвната захар
  7. Регулира апетита и желанието за вредни и сладки храни

В този материал ще ви обърнем внимание на различни реални истории на доволни потребители, които с помощта на програмата Нофатин постигнаха желаните килограми и промениха живота си. За тях ще ви разкажем малко по-късно.

Още с пускането си на пазара, Нофатин предизвика огромен интерес. За това разбира се си има причини. На първо място, хранителната добавката Нофатин се различава от всички останали продукти на пазара със своя уникален механизъм на действие и безспорния си ефект. Нофатин е единственият продукт, който засяга седемте основни причини за затлъстяване и действа комплексно върху всяка една от тях. Тук е моментът да кажем, че освен редукция на килограми, приемът на Нофатин води и до много други важни здравни ползи за целия организъм. Благодарение на изключително добре проучената си формула с клинично доказана ефективност, Нофатин разкри нови перспективи за редукция на излишните килограми. Следвайки най-новите стандарти и иновации в света на здравословното хранене и контрол на теглото, създадохме цял комплекс от стъпки и препоръки. Всичко това води до несравними резултати и затвърждава положителните ефекти от употребата на продукта. И сега, благодарение на опита, който продължаваме да трупаме, усъвършенстваме нашите предложения и препоръки за здравословно отслабване и контрол на теглото.

Разбира се, не липсват и най-различни въпроси от страна на потребителите, на които ние успешно търсим отговори. Заедно с екип от специалисти, ежедневно анализираме постигнатите резултати. Един от най-често задаваните въпроси е: „Не може ли да спазвам само хранителен режим, без да приемам хранителната добавка Нофатин“. Разбира се, начинът на хранене е от основно значение за успешни резултати. След нашите наблюдения, вече може да кажем какво се случва ако приемаме Нофатин и ако разчитаме само на хранителен режим. Резултатите в цифри дават явен знак, че при спазването на цялостния пакет от мерки (балансиран хранителен режим, прием на Нофатин и повече физическа активност) се наблюдава редукция на теглото между 3 и 7 килограма още през първия месец, което е една здравословна загуба на тегло. Всичко зависи от изходната позиция – т.е. колко наднормени килограми има човека, а също и от неговото индивидуално физическо състояние (метаболизъм, съпътстващи заболявания и т.н.). Целта на програмата Нофатин е да повлияе трайно и ефективно на повечето фактори, водещи до затлъстяване и наднормени килограми, като тихо вътрешно възпаление, интоксикиран черен дроб и храносмилателен тракт, високи нива на стрес, задържане на течности, слаба имунна система. Колкото по-дълго време се придържате към режима, препоръките и прием на добавката Нофатин, толкова по-добри и трайни ще бъдат вашите резултати. Само промяна на хранителните навици би имало ефект, но със сигурност той ще бъде по-слабо изразен и ще настъпи след по-продължителен период от време. Най-често се наблюдава редукция с няколко килограма в началото, но след това се стига до задържане и невъзможност за постигане на желаната редукция.

В този смисъл, хранителният режим, който се намира във всяка опаковка Нофатин е силно препоръчителен, за да може да имате сигурен и траен ефект. Понякога потребителите изпитват трудности, като се хранят навън или като използват продукти, които не са описани в примерното меню. Когато се храните навън няма нищо страшно, не забравяйте обаче, че трябва във вашето хранене задължително да присъстват и 3-те компомента: въглехидрати, протеини и мазнини, в приблизително съотношение и количества. Нашият съвет е тогава да се придържате към т.нар. „метод на око”. „Методът на око”, можете да намерите ТУК.

Въпреки огромния брой доволни потребители, успели да постигнат мечтана фигура, да редуцират килограмите си и да вкарат организма си в баланс, има и хора, при които ефектът не е толкова ясно изразен. Това ни провокира да търсим причините за разликата в ефективността при отделните хора и да работим върху допълнителни препоръки към тях.

СЛЕД НАПРАВЕН АНАЛИЗ, СТАНА ЯСНО, ЧЕ МОЖЕ ДА ОТДИФЕРЕНЦИРАМЕ СЛЕДНИТЕ ПРИЧИНИ за не достатъчно бързи и добри резултати:

Проблеми с щитовидната жлеза и други хормонални заболявания, включително болест на Хашимото. При такъв тип проблеми, също е необходимо стриктно спазване на хранителния режим, по възможност с премахване на хляба и всички храни с възможно съдържание на глутен. Това е необходимо поне 1 до 2 месеца, за да може тялото най-напред да постигне хормонален баланс. След това изчистването неизбежно ще мине във фаза редукция на килограми. Имайте търпение и резултатите няма да закъснеят.

Като друга причина може да изтъкнем неправилно спазване на препоръките. Нестриктно придържане към хранителния режим и прием на храни и напитки със скрити калории. Нашият съвет е да преминете стриктно към хранителния режим, посочен в брошурата и да не приемате никакви допълнителни храни и напитки и резултатите няма да закъснеят.

Високите стойности на кръвната захар, инсулинова резистентност, диабет – тези състояния също са предпоставка за повече търпение и дисциплина. При такива случаи е необходимо тотално от режима да отпаднат хляб, картофи и ориз, както разбира се и всякакви други храни и напитки със скрити калории. За въглехидрати в тези случаи да се употребяват предимно зеленчуци и ограничено количество плодове, като плодовете да се консумират не по-късно от 16,00 часа.

Високи нива на стрес и депресии също могат да окажат влияние върху резултатите. При такива случаи има много високи нива на хормона кортизол, който пречи на нормалния хормонален баланс на организма и метаболизма. Необходимо е поне 1-2 месеца, успоредно със спазването на режима и приема на Нофатин, да се приемат и хранителни добавки, които подпомагат организма при стрес (например това могат да бъдат продукти, съдържащи мента, пасифлора, глог, валериана, 5-ХТФ).

Продължаваме да развиваме нашата програма и да помагаме на все повече хора в борбата с излишните килограми. Сега ще ви запознаем с някои от тях, които промениха живота си и могат да вдъхновят други хора да поемат по пътя на здравословния начин на живот и мечтаната фигура.

Успешни Примери с нофатин

Атанас Радев

основател на програмата Нофатин

През целия си живот съм бил с наднормено тегло. Понякога съм стигал до тегло от почти 120 килограма, при ръст от 177 см. В даден момент това започна да се отразява много негативно на здравето ми – високо кръвно и кръвна захар, болки в ставите, сънливост и липса на енергия, както и понижено самочувствие. Поради тази причина реших, че е време да започна война! Война срещу излишните килограми и лошото здраве! Програмата Нофатин е плод на повече от година експерименти с различни хранителни режими и добавки за отслабване. Изводът, до който достигнах е, че балансираният хранителен режим (взаимстван от известната диета на д-р Бари Сиърс – Зоната) и съставките в добавката Нофатин, съпроводени от активен начин на живот са най-сигурният, здравословен и траен начин за достигане до желаната фигура и перфектно здравословно състояние. За 9 месеца, в които се хранех балансирано, приемах прототип на добавката Нофатин и се движех всеки ден (най-вече ходене), успях да сваля 40 килограма! Вече повече от година успявам да поддържам това тегло и то без особени лишения и трудности. Когато придобиеш правилни хранителни навици и подходящ начин на живот, така нареченият йо-йо ефект се превръща буквално в мираж. С времето подкожните мазнини биват заменени от мускулна маса, здравословните проблеми просто изчезват, а наскоро си правих изследване, което потвърди, че метаболитната ми възраст е на около 33-34 годишен човек.

Петя Козукова

част от мениджърския екип на Витаголд

За 5 месеца, в които приемах Нофатин (в началото неговия прототип), хранех се и спазвах препоръките на г-н Атанас Радев, свалих 16 килограма от теглото си. Вече 4 месеца поддържам желаните от мен килограми и се чувствам наистина прекрасно. Тази промяна ми се отразява изключително благоприятно както в професионален план, така и в личния живот.

Атанас Босев

част от мениджърския екип на Витаголд

За 10 месеца с програмата Нофатин свалих 53 килограма, като искам да сваля още 10, за да постигна оптималното си тегло. Предполагам, че до 3 месеца ще съм изпълнил целта си. Бях 145 килограма, а в момента съм 92. Чувствам се невероятно. Спрях всички хапчета за кръвно, захар и холестерол. Вече всички показатели са ми в нормата. За пръв път от много години успявам да се наспивам добре и се чувствам пълен с енергия. Няма да е преувеличено, ако кажа, че програмата Нофатин наистина промени живота ми към по-добро.

Калина Борисова

клиент от Благоевград

От месец и половина приемам Нофатин в комбинация с Полифеноли и Ултра Омега 3. Не съм и вярвала, че за този период ще успея да сваля 5 килограма и то без особени усилия. Промених начина си на хранене и се чувствам пълноценна. След като родих опитах какво ли не, за да сваля поне част от излишните килограми, но без успех. Сега се чувствам много добре и имам повече енергия. Продулжавам напред! Благодаря на Нофатин!

Пепа Рачовска

клиент от с. Бреница, обл Плевен

Искам да се похваля с отличния си резултат, който постигнах от едномесечния ми курс с добавката Нофатин и стриктното спазване на хранителния режим и препоръките в програмата. Успях да сваля 4 килограма, но ще продължа още месец или два, за да постигна точно това, което целя. Чувствам се прекрасно. Всеки ден правя между 7000 и 10000 крачки, защото обичам да ходя. Нямам никакви здравословни проблеми и спя много добре. Стига човек да има желание, всичко се постига!

Цветанка Панайотова

клиент от Русе

За два месеца свалих 4 килограма от теглото си, но по-важното е, че успях да намаля обиколките на ханша, талията и бедрата! Коремът ми се прибра и храносмилането ми се подобри. Продължавам с удоволствие да се придържам към програмата Нофатин, за да се преборя с вътрешните възпаления и съвсем естествено да нормализирам теглото си. С удоволствие препоръчвам продукта и много мои приятели вече си го закупиха.